Voorinschrijving 2022

Nadat Corona twee keer roet in het eten gooide lijkt het erop dat de DW4D in 2022 gewoon door kan gaan. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Daarom staat het inschrijfformulier nu al online en niet pas vanaf 1 december zoals u van ons gewend bent. Voor iedereen die zich voor 2020 al had ingeschreven (en had betaald) geldt dat de inschrijving is blijven staan. Zij hoeven het inschrijfformulier uiteraard niet opnieuw in te vullen. Nieuw is dat wij dit jaar het inschrijfgeld niet via incasso innen, maar dat u direct via iDeal betaalt. U kunt ook meerdere personen tegelijk inschrijven. Handig voor gezinnen. Ondanks het feit dat wij de afgelopen periode wel kosten maar geen inkomsten hebben gehad hebben wij besloten het inschrijfgeld voor de Vierdaagse niet te verhogen! Via een druk op onderstaande knop komt u direct bij het inschrijfformulier. We zien u graag met Hemelvaart 2022 in Odoorn!

DW4D 2021 afgelast

Met het oog op de te verwachten maatregelen met betrekking tot Corona hebben wij als bestuur van de DW4D moeten besluiten om ook de editie 2021 af te gelasten. Alle deelnemers die zich voor 2020 hadden ingeschreven en hun inschrijving hadden doorgeschoven naar 2021 hebben inmiddels bericht van ons gekregen per email. Wij hopen u in 2022 weer in goede gezondheid en betere omstandigheden te kunnen begroeten.

Voorinschrijving 2021

 

I.v.m. de maatregelen rondom Corona en de daarmee gepaard gaande onzekerheid over het kunnen doorgaan van de Drentse Wandel 4-daagse 2021, Kennedymars en Kennedymars Plus hebben wij besloten de voorinschrijving uit te stellen.   

De voorinschrijving start dus niet zoals u van ons gewend bent op 1 december 2020, maar wordt in ieder geval uitgesteld tot half januari 2021. Houdt u onze berichtgeving in de gaten.

DW4D 2020 afgelast

 

Alle samenkomsten in Nederland worden van overheidswege tot 1 juni 2020 verboden.  Het bestuur heeft besloten de DW4D niet te verplaatsen naar een later tijdstip dit jaar.  Wij zien u graag met Hemelvaart 2021 (12 t/m 16 mei).

DW4D en het coronavirus

Ook binnen de DW4D houdt het coronavirus de gemoederen bezig. In de afgelopen dagen kregen wij regelmatig de vraag of de DW4D dit jaar doorgaat. De beslissing daarover neemt het bestuur na 6 april. Zodra er meer bekend is leest u dit hier op de website, op facebook en/of instagram.

Terugblik DW4D 2019

De 31e DW4D zit er op, routepijlen zijn weer opgehaald, en ook op het startterrein kun je aan niets meer zien dat het een paar dagen geleden het toneel van een drukke vierdaagse was. Een goedbezochte vierdaagse met mooi weer, tevreden wandelaars en een niet minder tevreden bestuur. Wij kijken terug op een geslaagd evenement, daarbij gesteund door de vele complimenten die wij van u als wandelaar kregen over de routes en de duidelijke manier waarop deze waren uitgezet. 

Donderdag, vrijdag en zaterdag waren drukke dagen wat betreft aantallen wandelaars. Vanwege de warmte lag het aantal wandelaars op zondag iets lager, maar desondanks hebben in totaal zo’n 1700 vierdaagsewandelaars en 94 Kennedymarslopers te voet het mooie Drenthe ontdekt. 

De sfeer bij ’t Klankholt was goed, niet in de laatste plaats door de muzikale bijdrage van koor, solisten en blaaskapellen bij de finish.

Tijd voor een korte pauze…om daarna met veel plezier de vierdaagse van 2020 te gaan voorbereiden. We hopen u daar ook weer te zien!

Gewijzigde starttijden

In verband met de verwachte weersomstandigheden op zondag 2 juni hebben wij besloten de starttijden aan te passen.

40 km blijft vanaf 7.00 uur

30 km mag starten vanaf 7.30 uur

20 km mag starten vanaf 8.30 uur

10 + 15 km mag starten vanaf 9.30 uur.

Nieuw bij Kennedymars

7 maart 2019

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor de Drentse Wandel 4-daagse. Op dit moment hebben wij de Kennedymars onder een vergrootglas liggen. Er zitten een paar leuke/goede veranderingen aan te komen rondom de Kennedymars. Tipje van de sluier: met ingang van dit jaar is het voor de Kennedymarslopers mogelijk om te douchen na afloop. Met dank aan onze buren van voetbalvereniging HOC.

Jeugd Wandel 4-daagse stopt

Helaas hebben wij moeten besluiten om in 2019 met de speciale Jeugd Wandel 4-daagse te stoppen. Reden hiervoor is het grote gebrek aan vrijwilligers en een jaarlijks dalend aantal inschrijvingen voor deze vierdaagse. Uiteraard is de jeugd van harte welkom bij de “gewone” vierdaagse.

Jeugd Wandel 4-daagse 2019

Voor de Jeugd Wandel 4-daagse (JW4D) zijn we dringend op zoek naar een aantal mensen die kunnen helpen bij het organiseren van de wandelingen voor de 21e JW4D in mei 2019. Ervaring niet vereist, enthousiasme wel! 
Bij interesse kun je mailen met jeugd@dw4d.nl of bellen met 0591-512345.

DW4D 2022 Hemelvaartsweekend – 25 mei t/m 29 mei 2022