Inschrijven

Voorinschrijving 2021

I.v.m. de maatregelen rondom Corona en de daarmee gepaard gaande onzekerheid over het kunnen doorgaan van de Drentse Wandel 4-daagse 2021, Kennedymars en Kennedymars Plus hebben wij besloten de voorinschrijving uit te stellen.   

De voorinschrijving start dus niet zoals u van ons gewend bent op 1 december 2020, maar wordt in ieder geval uitgesteld tot half januari 2021. Houdt u onze berichtgeving in de gaten. Zodra de inschrijving van start gaat kunt u zich via het inschrijfformulier dat vanaf dan onderaan deze pagina staat opgeven. 

Deze voorinschrijving levert een aantrekkelijke korting op. Extra korting is mogelijk wanneer u lid bent van één van de landelijke wandelsportbonden KWBN of van één van de buitenlandse wandelbonden.

Korting is alleen mogelijk bij inschrijving voor:

  • de 32e Drentse Wandel 4-daagse gedurende alle vier dagen;
  • de 20e Kennedymars;
  • de 20e Kennedymars in combinatie met drie dagen van 10, 15, 20 of 30 km per dag van de 32e Drentse Wandelvierdaagse;
  • de 9e Kennedymars-Plus (de 20e Kennedymars in combinatie met drie dagen van 40 km per dag van de 32e Drentse Wandelvierdaagse).

Voorinschrijving

Bij voorinschrijving kunt u alleen betalen d.m.v. een  éénmalige automatische incasso. Voor de inschrijfgelden klik hier.

Door betaling van de inschrijfgelden aanvaardt u het reglement van de Stichting DW4D.

Inschrijving na 18 april 2021

Wilt u niet meedoen met de voorinschrijving, maar wachten tot het zover is, dan kunt u zich tijdens de vierdaagse inschrijven bij de inschrijfbalie op het terrein van de vierdaagse.

De inschrijfbalie is geopend op:

  • woensdag 12 mei van 14.00 – 21.00 uur (voor Kennedymarslopers en Kennedymars-Plus-lopers tot uiterlijk 21.30 uur);
  • donderdag 13 mei t/m zondag 16 mei vóór de start van de betreffende afstand.

 

Let op:

  • Het formulier graag volledig invullen. Controleer goed uw naam (voornaam, dus niet voorletters), woonplaats, startnummer*  en rekeningnummer. Indien u al in het bezit bent van een startnummer omdat u eerder heeft deelgenomen, dit startnummer ook graag invullen. 

*Startnummer DW4D
Wandelaars hebben of krijgen een startnummer. U behoudt het startnummer zolang u blijft deelnemen. Zodra u drie achtereenvolgende jaren niet hebt deelgenomen, vervalt het nummer en ontvangt u ook geen mededelingen en informatiefolders meer. Als u verhuist, van naam verandert wegens huwelijk of scheiding en in geval u niet meer kunt deelnemen, is het voor onze administratie prettig als de wijziging(en) worden doorgegeven. Dit kan via info@dw4d.nl

 

DW4D 2022 Hemelvaartsweekend – 25 mei t/m 29 mei 2022