Inschrijven

Voorinschrijving 2019

De voorinschrijving van de Drentse Wandel 4-daagse 2019, Kennedymars en Kennedymars Plus  start op 1 december 2018.   

U kunt zich vanaf die datum via het inschrijfformulier onderaan deze pagina opgeven.

Deze voorinschrijving levert een aantrekkelijke korting op. Extra korting is mogelijk wanneer u lid bent van één van de landelijke wandelsportbonden KWBN of van één van de buitenlandse wandelbonden.

Korting is alleen mogelijk bij inschrijving voor:

  • de 30e Drentse Wandel 4-daagse gedurende alle vier dagen;
  • de 18e Kennedymars;
  • de 18e Kennedymars in combinatie met drie dagen van 10, 20 of 30 km. per dag van de 30e Drentse Wandelvierdaagse;
  • de 7e Kennedymars-Plus (de 17e Kennedymars in combinatie met drie dagen van 40 km per dag van de 30e Drentse Wandelvierdaagse).
  • de 20e Jeugd Wandel 4-daagse gedurende alle vier dagen.

Voorinschrijving

Bij voorinschrijving kunt u alleen betalen d.m.v. een  éénmalige automatische incasso. Voor de inschrijfgelden klik hier.

Wandelaars van buiten Nederland kunnen geen gebruik maken van de mogelijkheid tot automatische incasso. Zij worden verzocht zich op te geven via het e-mailadres penningmeester@dw4d.nl. Wij ontvangen graag de volgende gegevens van u: naam, m/v,  adres, geboortedatum, gewenste afstand en indien u dat al heeft uw inschrijfnummer van een voorgaande keer.

Door betaling van de inschrijfgelden aanvaardt u het reglement van de Stichting DW4D.

Inschrijving vanaf 9 mei 2018

Wilt u niet meedoen met de voorinschrijving, maar wachten tot het zover is, dan kunt u zich tijdens de vierdaagse inschrijven bij de inschrijfbalie op het terrein van de vierdaagse.

De inschrijfbalie is geopend op:

  • woensdag 29 mei van 14.00 – 21.00 uur (voor Kennedymarslopers en Kennedymars-Plus-lopers tot uiterlijk 21.30 uur);
  • donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni vóór de start van de betreffende afstand.

 

Let op:

  • Het formulier graag volledig invullen. Controleer goed uw naam (voornaam, dus niet voorletters), woonplaats, startnummer*  en rekeningnummer. Indien u al in het bezit bent van een startnummer omdat u eerder heeft deelgenomen, dit startnummer ook graag invullen. 

*Startnummer DW4D
Wandelaars hebben of krijgen een startnummer. U behoudt het startnummer zolang u blijft deelnemen. Zodra u drie achtereenvolgende jaren niet hebt deelgenomen, vervalt het nummer en ontvangt u ook geen mededelingen en informatiefolders meer. Als u verhuist, van naam verandert wegens huwelijk of scheiding en in geval u niet meer kunt deelnemen, is het voor onze administratie prettig als de wijziging(en) worden doorgegeven.
Dit kan via info@dw4d.nl

 

DW4D 2019 Hemelvaartsweekend – 29 mei t/m 2 juni 2019