DW4D 2017 zit erop!

Maandenlang is er achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereiding van DW4D 2017 op een nieuwe locatie…en dan is het ineens alweer voorbij. Wat hebben we een mooie vierdaagse gehad. Het weer werkte enorm mee, ook al was het soms op de open stukken in de routes wel erg warm. De extra waterposten waren op dat moment voor veel mensen een zegen. 

Van de wandelaars kregen we veel positieve reacties op de ’t Klankholt. Uiteraard was het voor veel mensen, waaronder wijzelf, even wennen dat de tent er niet meer stond. Hier en daar zijn we ook tegen wat kinderziektes aangelopen, maar die zijn er volgend jaar niet meer. Wat wij in ieder geval niet hebben gemist is de kou ’s ochtends vroeg in de tent en de hoeveelheid werk die het opbouwen en afbreken van de grote tent met zich meebracht.

Wat gelukkig wel gewoon bleef is de live-muziek na afloop. Kleinere formaties dan de koren die u afgelopen jaren van ons gewend was, maar zeker net zo gezellig.

Heel veel dank aan alle wandelaars die ons complimenten gaven over de mooie routes en de duidelijke manier waarop deze waren aangegeven. We hebben de complimenten doorgegeven aan onze routeploeg, zonder welke wij nergens zouden zijn! 

Vanwege een geringer aantal daglopers in het warme weekend en de grote hoeveelheid andere wandeltochten rondom Hemelvaart is het totaal aantal deelnemers iets lager uitgevallen dan andere jaren (ca. 1500). Jammer, maar volgend jaar beter! Dan organiseren wij voor de 30e keer de Drentse Wandel 4-daagse, van 10 t/m 13 mei 2018. We hopen u weer te zien in ons jubileumjaar!

DW4D 2024 Hemelvaartsweekend (9 t/m 12 mei) gaat door!!