Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.205.56.183 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
32 berichten.
Ankie van Boxtel Ankie van Boxtel uit Haaren heeft geschreven op 4 juni 2019 om 20:33
Weer genoten, dit was mijn 2e keer, van een zeer goed georganiseerde 4 daagse. Genoten van de mooie routes (op de 1e dag na), van de natuur (Brabant XL), de vriendelijke vrijwilligers en ..... het heerlijke weer. Tot volgende jaar.
Kees Kees uit Helmond heeft geschreven op 4 juni 2019 om 16:22
Fantastisch, wat een goed georganiseerde Kennedymars. Alle lof voor de organisatie en de vrijwilligers. Ida, Yvonne en Willem wil ik bedanken voor de gezelligheid onderweg. Hopelijk tot volgend jaar.
Gr. Gr. uit Sevenum heeft geschreven op 4 juni 2019 om 11:07
Organisatie en vrijwilligers, allemaal bedankt voor weer een mooie vierdaagse. Het waren geweldige dagen en tot het volgende jaar. Groetjes
Johan Johan uit Zoetermeer heeft geschreven op 3 juni 2019 om 21:14
Voor het eerst een vierdaagse gelopen. Was toch nog spannnd of het door zou kunnen gaan, omdat ik in februari 2019 last kreeg van een oude blessure.. Peesplaat/ hielspoor. Dus veel rust pakken en af en toen een klein wandelingetje om te testen of pijn wat minder werd. Dus een conditie als een oude krant. Het is op het nippertje goed gekomen, daarbij geholpen door vloeibare diclofinac en wat paracetamol. En deze 4 dagen heeft mijn voet het uitstekend gehouden. Heb genoten van de rust in de natuurgebieden. Als onwoner van de randstad kwam ik helemaal ,,bij". Bepijling was uit de kunst; routebeschrijving had je eigenlijk niet nodig. Het was gewoon een feest. Heb wel bemerkt dat er enige wandelaars waren die bang waren voor de stilte. Had soms de indruk dat mensen over grote afstanden zich verstaanbaar moesten maken, maar bleken gewoon naast elkaar te lopen. Of waren ze bang dat ze door de "wiite wieven" meegenomen zouden worden en daarom zo herrie maakten? Dus af en toe de mensen laten passeren , even op de plaats rust, tot ze voldoende buiten ,,bereik" waren. Alle dank gaat uit naar al die vrijwilligers voor en achter de schermen die dit wandelfeatijn mogelijk hebben gemaakt, óók de vrijwilligers bij de toiletten, verkeersregelaars en de Rode Kruis. Dank jullie wel!!
Bert Bert heeft geschreven op 3 juni 2019 om 11:37
Voor de eerste keer de DW4D 40 km gelopen. Een goed ervaring. Routes waren goed gepijld. Compliment. Ook waren de routes zeer gevarieerd. Heb dan ook genoten van de mooie omgeving. Ik hoop nog eens terug te komen.
J.breider J.breider uit Stadskanaal heeft geschreven op 2 juni 2019 om 15:56
Ben erg blij en voldaan dat ik met mijn wandelvriendinnen wéér gepresteerd heb om de 4daagse met onze natte neuzen de 10 km hebben kunnen lopen. Het was fantastisch in een woord gezegd. Dank jullie wel voor de Oorkonde, & medaille die we in ontvangst mogen nemen. We zijn er heel blij mee op naar volgend jaar en tot ziens maar weer.
Paul Paul uit Zuidlaren heeft geschreven op 2 juni 2019 om 15:19
De eerste keer dat ik meeloop. Maar bedankt voor de geweldige organisatie. Mooie, afwisselende routes. Goed bewijzerd. Fijne en vriendelijke mensen onderweg bij de verzorgings- en stempelposten. Ik hoefde alleen maar het ene been voor het andere te zetten; de rest was geregeld. Heerlijk. En natuurlijk: Prachtig weer (maar daar kan ik de organisatie dan weer geen credits voor geven).
J.breider J.breider uit Stadskanaal heeft geschreven op 30 mei 2019 om 18:03
Het was weer zoals ieder jaar fantastisch. We hebben gelukkig prachtig weer geen spatje regen gehad en de 1e dag is weer volbracht nog 3 te gaan.
Fam Visser Fam Visser uit Almere heeft geschreven op 28 mei 2019 om 17:22
Vandaag gearriveerd in Drenthe hopelijk start de 4daagse met mooi wandelweer. We hebben er zin in
Rolf Rolf uit Nijverdal heeft geschreven op 28 mei 2019 om 09:55
Ik loop voor de eerste keer mee in Odoorn als voorbereiding op Nijmegen. Ik heb er erg veel zin in, en laten we hopen dat de weergoden een beetje meewerken 😉
Ankie van Boxtel Ankie van Boxtel uit Haaren heeft geschreven op 14 mei 2019 om 20:32
Ik kom dit jaar weer gezellig 4 dagen 30 km wandelen, vorig is het me dus goed bevallen. Nu uiteraard hopen dat we weer zo'n mooi weer gaan hebben. S6 met alle voorbereidingen.
Alida Alida uit Rotterdam heeft geschreven op 27 april 2019 om 21:50
Wij hebben ons voor de eerste keer ingeschreven . Wij kijken er naar uit. Nog geen reactie op de inschrijving ontvangen.
Ronald Ronald uit Klijndijk heeft geschreven op 4 april 2019 om 12:04
Mijn eerste keer , een uitdaging👍
Geert en Corrie Geert en Corrie uit Emmeloord heeft geschreven op 13 februari 2019 om 15:13
We hebben ons weer ingeschreven! We kijken er weer naar uit incl. een Hemelvaart/Pinkster kampeerarrangement bij camping Vlintenholt.
jan en an jan en an heeft geschreven op 7 januari 2019 om 20:34
Jajajaaaa ook de Belgen zijn weer ingeschreven tot snel in Drente.
Johan Johan uit Zoetermeer heeft geschreven op 10 december 2018 om 14:24
Ingewchreven!! Spannend... Mijn allereerste échte 4 daagse. Niet werken, maar in de AOW. Nu alle tijd voor mijzelf. Verheug mij opmde sfeer en de mooi routes in de natuur.
Ger Brakel Ger Brakel uit Odoorn heeft geschreven op 20 mei 2018 om 22:29
Gefeliciteerd DW4D met het goede resultaat tijdens de 30e editie. 1800 inschrijvingen en 100 Kennedylopers is niet gek !!! Volhouden die lijn. (Succes voor 2019 namens een oud voorzitter DW4D)
Rene Tempel Rene Tempel uit Nijmegen heeft geschreven op 17 mei 2018 om 10:48
Dit jaar voor de 13e keer gelopen en het was weer prima geregeld. Ook hadden we afgezien van een enkel buitje op Hemelvaart goed weer. Jammer dat het zondag bij de finish regende. Nu heb ik 4x30 gelopen en toch heb ik een opmerking. Op de 3e dag hadden wij een wagenrust en een rust bij de "Schutrups". Beiden kunnen nog wel wat verbeteringen treffen. Was rond 12 uur bij de wagenpost en er was bijna niets meer te krijgen, geen koffie,broodjes. Bij de "Schutrups" was alleen een koek en cake te krijgen. Ook hier geen broodjes. Volgend jaar beter zou ik zo zeggen want ook dan ben ik weer van de partij.
Greet Leijsten Greet Leijsten uit Sevenum heeft geschreven op 17 mei 2018 om 10:45
Organisatie, Bedankt voor een geweldige 4 daagse. Mooie routes en voldoende rustpunten. Het waren 4 geweldige dagen. Groetjes
Harry Hoogendoorn Harry Hoogendoorn uit Nieuw Lekkerland heeft geschreven op 15 mei 2018 om 17:11
Voor mijn was dit de eerste keer dat ik een meerdaagse wandeltocht gemaakt heb. Ik heb erg genoten van dit weekend. Ik hen nu ervaren wat het is om 4 dagen 40 km te lopen. ik dank het gehele bestuur voor dit evenement. gebrek aan water hen ik niet ervaren daar ik zelf zorg voor voldoende water. Nogmaals heel hartelijk bedank en ik ga er vanuit tot volgend jaar.

DW4D 2022 Hemelvaartsweekend – 25 mei t/m 29 mei 2022