Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.26.196.222 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Nick Nick uit Schoonoord schreef op 15 juli 2023 om 23:18
Is er al wat meer bekend voor volgend jaar?
Stefanie Stefanie uit Zuid-Scharwoude schreef op 23 februari 2023 om 19:22
Jammer dat de vierdaagse dit jaar niet doorgaat. Het is echter nog veel vervelender dat jullie de vaste deelnemers daar niet even van op de hoogte gebracht hebben. Jullie kunnen normaal gesproken ook iedereen bericht sturen dat we mogen inschrijven. Het was netjes geweest als jullie nu even bericht gestuurd hadden over het annuleren....
Beheerdersantwoord van: Edwin
De snelste en volledigste manier van informeren is via onze website. Wij hebben lang niet van alle wandelaars een emailadres. Er is daarom gekozen voor een mededeling op onze website en op social media.
Greet Leijsten Greet Leijsten uit Sevenum schreef op 1 juni 2022 om 14:03
Organisatie en vrijwilligers van de DW4D bedankt voor de geweldige organisatie van de 4daagse. Het waren fijne dagen en mooie routes. Tot het volgende jaar.
Harm van goor Harm van goor uit Roden schreef op 29 mei 2022 om 22:54
Vandaag voor de 13 x de tocht gelopen. Complement voor de hele organisatie. Alles perfect geregeld en uitgezet. Onderweg ook geen wanklank gehoord. Ik hoop dat jullie nog jaren doorgaan met dit evenement. HULDE HULDE HULDE
Elise Elise uit Harderwijk schreef op 29 mei 2022 om 18:50
Applaus voor de organisatie. Mooi evenement hebben jullie neergezet. Duidelijke route en leuke stops waar ook alles goed geregeld was. Het was mijn eerste keer en ik liep 4 x 30km. Tot volgend jaar.
Gerda Gerda uit Odoorn schreef op 28 mei 2022 om 11:04
Leuk zo’n wandelvierdaagse. Heb ik niks op tegen. Maar met het bepalen van de startplaats is er absoluut geen rekening gehouden met de overige sportliefhebbers. De voetbalouders kunnen hun kinderen niet afzetten bij het voetbalveld. Zware tassen met voetbal kleding moet vanaf het centrum daar heen gesleept worden. Terwijl het bestuur van de Vierdaagse daar hun auto’s parkeren. Kunnen zij niet lopen vanaf de extra gemaakte parkeerplaats. Zodat er een doorgang kan zijn voor in en uitstappen.
Beheerdersantwoord van: Edwin
Met v.v. H.O.C. zijn afspraken gemaakt over een parkeervak op het extra gemaakte parkeerterrein , dichtbij de uitgang naar het sportveld. Zij zouden dit communiceren met hun leden en bezoekers. In overleg met de gemeente is besloten de Hammeerswewg af te sluiten i.v.m. de verkeersveiligheid. Op de maandag en dinsdag voorafgaand aan de vierdaagse is het sportveld lopend, op de fiets of per auto bereikbaar. Op de woensdagmiddag is dat niet het geval. We hebben gezien dat veel ouders hun kinderen, veelal in H.O.C.-tenue, op voetbalschoenen zelfstandig de 200/250 meter lieten lopen vanaf de wegafsluiting naar het sportveld. Het slepen met zware tassen hebben wij niet gezien! Misschien is het volgende illustratief: een ouder met dochter vindt het "echt belachelijk" dat hij bij de afzetting wordt tegengehouden. Hij vertrekt en zegt tegen zijn dochter "dat er vandaag dus niet getraind kan worden".
wout kelder wout kelder uit hoogeveen schreef op 24 mei 2022 om 17:48
Overmorgen na 4 jaar weer aan de start van de dw4d. Mijn 13e keer. Ik loop 4x 30km. Ik heb er erg veel zin in. Het weer lijkt goed, droog en een klein zonnetje, goed wandelweer dus. Ik wens iedere deelnemer veel succes. Ook de vele vrijwilligers en de organisatie plezierige dagen en veel dank voor jullie inzet, al voordat de Dw4d van start gaat.
Ankie van Boxtel Ankie van Boxtel uit Haaren schreef op 4 juni 2019 om 20:33
Weer genoten, dit was mijn 2e keer, van een zeer goed georganiseerde 4 daagse. Genoten van de mooie routes (op de 1e dag na), van de natuur (Brabant XL), de vriendelijke vrijwilligers en ..... het heerlijke weer. Tot volgende jaar.
Kees Kees uit Helmond schreef op 4 juni 2019 om 16:22
Fantastisch, wat een goed georganiseerde Kennedymars. Alle lof voor de organisatie en de vrijwilligers. Ida, Yvonne en Willem wil ik bedanken voor de gezelligheid onderweg. Hopelijk tot volgend jaar.
Gr. Gr. uit Sevenum schreef op 4 juni 2019 om 11:07
Organisatie en vrijwilligers, allemaal bedankt voor weer een mooie vierdaagse. Het waren geweldige dagen en tot het volgende jaar. Groetjes
Johan Johan uit Zoetermeer schreef op 3 juni 2019 om 21:14
Voor het eerst een vierdaagse gelopen. Was toch nog spannnd of het door zou kunnen gaan, omdat ik in februari 2019 last kreeg van een oude blessure.. Peesplaat/ hielspoor. Dus veel rust pakken en af en toen een klein wandelingetje om te testen of pijn wat minder werd. Dus een conditie als een oude krant. Het is op het nippertje goed gekomen, daarbij geholpen door vloeibare diclofinac en wat paracetamol. En deze 4 dagen heeft mijn voet het uitstekend gehouden. Heb genoten van de rust in de natuurgebieden. Als onwoner van de randstad kwam ik helemaal ,,bij". Bepijling was uit de kunst; routebeschrijving had je eigenlijk niet nodig. Het was gewoon een feest. Heb wel bemerkt dat er enige wandelaars waren die bang waren voor de stilte. Had soms de indruk dat mensen over grote afstanden zich verstaanbaar moesten maken, maar bleken gewoon naast elkaar te lopen. Of waren ze bang dat ze door de "wiite wieven" meegenomen zouden worden en daarom zo herrie maakten? Dus af en toe de mensen laten passeren , even op de plaats rust, tot ze voldoende buiten ,,bereik" waren. Alle dank gaat uit naar al die vrijwilligers voor en achter de schermen die dit wandelfeatijn mogelijk hebben gemaakt, óók de vrijwilligers bij de toiletten, verkeersregelaars en de Rode Kruis. Dank jullie wel!!
Bert Bert schreef op 3 juni 2019 om 11:37
Voor de eerste keer de DW4D 40 km gelopen. Een goed ervaring. Routes waren goed gepijld. Compliment. Ook waren de routes zeer gevarieerd. Heb dan ook genoten van de mooie omgeving. Ik hoop nog eens terug te komen.
J.breider J.breider uit Stadskanaal schreef op 2 juni 2019 om 15:56
Ben erg blij en voldaan dat ik met mijn wandelvriendinnen wéér gepresteerd heb om de 4daagse met onze natte neuzen de 10 km hebben kunnen lopen. Het was fantastisch in een woord gezegd. Dank jullie wel voor de Oorkonde, & medaille die we in ontvangst mogen nemen. We zijn er heel blij mee op naar volgend jaar en tot ziens maar weer.
Paul Paul uit Zuidlaren schreef op 2 juni 2019 om 15:19
De eerste keer dat ik meeloop. Maar bedankt voor de geweldige organisatie. Mooie, afwisselende routes. Goed bewijzerd. Fijne en vriendelijke mensen onderweg bij de verzorgings- en stempelposten. Ik hoefde alleen maar het ene been voor het andere te zetten; de rest was geregeld. Heerlijk. En natuurlijk: Prachtig weer (maar daar kan ik de organisatie dan weer geen credits voor geven).
J.breider J.breider uit Stadskanaal schreef op 30 mei 2019 om 18:03
Het was weer zoals ieder jaar fantastisch. We hebben gelukkig prachtig weer geen spatje regen gehad en de 1e dag is weer volbracht nog 3 te gaan.
Fam Visser Fam Visser uit Almere schreef op 28 mei 2019 om 17:22
Vandaag gearriveerd in Drenthe hopelijk start de 4daagse met mooi wandelweer. We hebben er zin in
Rolf Rolf uit Nijverdal schreef op 28 mei 2019 om 09:55
Ik loop voor de eerste keer mee in Odoorn als voorbereiding op Nijmegen. Ik heb er erg veel zin in, en laten we hopen dat de weergoden een beetje meewerken 😉
Ankie van Boxtel Ankie van Boxtel uit Haaren schreef op 14 mei 2019 om 20:32
Ik kom dit jaar weer gezellig 4 dagen 30 km wandelen, vorig is het me dus goed bevallen. Nu uiteraard hopen dat we weer zo'n mooi weer gaan hebben. S6 met alle voorbereidingen.
Alida Alida uit Rotterdam schreef op 27 april 2019 om 21:50
Wij hebben ons voor de eerste keer ingeschreven . Wij kijken er naar uit. Nog geen reactie op de inschrijving ontvangen.
Ronald Ronald uit Klijndijk schreef op 4 april 2019 om 12:04
Mijn eerste keer , een uitdaging👍

DW4D 2024 Hemelvaartsweekend (9 t/m 12 mei) gaat door!!