Terugblik DW4D 2019

De 31e DW4D zit er op, routepijlen zijn weer opgehaald, en ook op het startterrein kun je aan niets meer zien dat het een paar dagen geleden het toneel van een drukke vierdaagse was. Een goedbezochte vierdaagse met mooi weer, tevreden wandelaars en een niet minder tevreden bestuur. Wij kijken terug op een geslaagd evenement, daarbij gesteund door de vele complimenten die wij van u als wandelaar kregen over de routes en de duidelijke manier waarop deze waren uitgezet. 

Donderdag, vrijdag en zaterdag waren drukke dagen wat betreft aantallen wandelaars. Vanwege de warmte lag het aantal wandelaars op zondag iets lager, maar desondanks hebben in totaal zo’n 1700 vierdaagsewandelaars en 94 Kennedymarslopers te voet het mooie Drenthe ontdekt. 

De sfeer bij ’t Klankholt was goed, niet in de laatste plaats door de muzikale bijdrage van koor, solisten en blaaskapellen bij de finish.

Tijd voor een korte pauze…om daarna met veel plezier de vierdaagse van 2020 te gaan voorbereiden. We hopen u daar ook weer te zien!

DW4D 2024 Hemelvaartsweekend (9 t/m 12 mei) gaat door!!